Hoppa till innehållet
20 oktober 2024

Lilium Sisu slog till igen!

Det blev en framgångsrik och händelserik lördag för Stall Petri Salmela! Stallets toppsto Lilium Sisu tog hem storloppet Oaks på norska Momarken och på Örebrotravet höll det så när på att bli en V75-seger med Judge Dredd Sisu!

Lilium Sisu befäste sin plats som det bästa treårsstoet i den norska kullen. Efter seger i Stokriteriet på Bjerke för några veckor sedan så tog hon nu hem Oaks med 300.000 nok i första pris. Men det var efter en hel del dramatik. Det blev nämligen en kort galopp ut på slutrundan och runt sista svängen såg hon slagen ut men när det väl gällde plockade Lilium Sisu fram sin löpskalle och vann tillslut med en längd tillsammans med sin följeslagare Mika Forss.

Det var en händelserik lördag för Stall Salmela som så när fick fira en V75 seger på Örebrotravet en stund senare. Judge Dredd Sisu med Magnus A Djuse i vagnen var bara ett huvud ifrån segern i STL – Bronsdivisionen men fick nöja sig med en andra plats.

 

 

 

 

 

 


Fler nyheter

Jeppekollen

25 oktober 2024
Tips till Bodentravets tävlinga lördag 26 oktober. Första start 11:10  

Program 26 oktober

21 oktober 2024
Nu är programmet klart till tävlingsdagen på lördag 26 oktober. Tack vare det stora intresset att vara med så kör vi tre extra lopp och det blir hela 12 lopp samt ponnylop, kval- och premielopp! Första start 11:10   26 oktober    

Hemmalagets trevliga lunch

20 oktober 2024
Lunchtrav i strålande höstväder och nära 500 lunchgäster i Travrestaurangen och Brännbergs. Janita Luttunen och Hanna Olofsson slog till med varsin dubbelseger när 9 av 10 lopp gick till hemmalaget.   Fredagens lunchtrav bjöd på en av höstens...

På gång

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago