Hoppa till innehållet
25 augusti 2024

Två segrar i Skellefteå!

Det var minst sagt blöta förhållanden när Skellefteåtravet körde breddlopp under söndagen.  Robin Björk och Tilda Wahlberg kunde dock dra på smilbanden och åka hem till Norrbottens med varsin seger.

Tilda Wahlberg spräckte årets segernolla genom att lotsa sin egen tränade Västerbo Kid till säker seger i det inledande loppet. Efter en fin start hittades rygg på ledaren och kunde sedan avgöra säkert in på upploppet.

Spets och slut var det för Robin Björk med Anders Gustafssons kallblod Lövabos Lukas som tog första segern sedan 2020(!). Faktum är att ekipaget aldrig var i någon förlustfara efter att ha skaffat sig ett par säkra längders försprång in på upploppet.


Fler nyheter

Jeppekollen

29 augusti 2024
Här kommer Jeppekollen med tips till tävlingarna fredag 30 augusti. Första start är 18:00 och vi har en fullspäckad kväll att se fram emot.   

Program 30 augusti

26 augusti 2024
Varmt välkomna till Bodentravet fredag 30 augusti 11 spännande lopp med start 18.00! Fullbokat i Panoramarestaurangen, men det går utmärkt att sitta i Spiltan, eller varför inte besöka Totogrillen! Program 30 augusti

Boden hästar i farten på Bergsåker!

24 augusti 2024
Det blir tyvärr ingen start för Global Bam Bautin och Sandra Eriksson i finalen av Dam-SM. Global Bam Bautin dras med en halsinfektion och får vara hemma i stallet. Dock är fem andra Bodentränade hästar i farten under Bergsåkers största...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago