Hoppa till innehållet
7 augusti 2024

Succéhelg för Bodenhästarna!

Det blev en minst sagt succéartad helg för Bodenhästarna under helgens tävlingar i Finland, Norge och på Dannero!

Bodentravets närmaste granne i öster är Laivakangas travbana strax utanför Torneå som i lördags hade sin största tävlingsdag för året med V75-stautus på loppen. Bodentränarna hade laddat rejält och kunde ta med sig hela fem segrar, varav fyra inom V75-spelet tillbaka till Sverige.

Hanna Olofsson inledde segertåget på V75 genom att ta hem Torneå Midnight Race med sin Last Dying Breath och belönades med 7000 euro efter en riktigt stark slutforcering.

Sandra Eriksson hakade på och tog en dubbelseger genom att vinna med egentränade Conrads Palle som gjorde regidebut på bästa tänkbara sätt och följde sedan upp genom att styra in Benka Källsenius Inge B Svärlig till säger seger efter att ha tagit  över ledningen ur den fösta svängen.

Från breddloppsseger till vinst i Gulddivisionen! Precis den resan blev det för Stall Salmelas Leave Your Sox On som satt sist i andra spår varvet från mål men tuggade ner samtliga via ett starkt slutvarv i spåren.

Utanför V75-spelet blev det även en seger för Frida Simonsson och Fantastic Godiva som flög till ledningen och höll den hela vägen in i mål.

Stall Salmela var även i farten på norska V75 där treåriga Lilium Sisu var med i Prinsesse Märthas Louises Pokallöp för treåriga ston och fick med sig en fin andra plats värd 150.000 nkr.

På söndagen var det V75-tävlingar på Dannero med anrika Guldtäcket. Roger Nilssons kallblodiga jättetalang Sjöli Morten har aldrig varit sämre än trea på 19 starter och var det inte denna gång heller. Det blev en andraplats värd 100.000 kronor efter att ha blivit nedsprutad i de absoluta stegen före mål.

 


Fler nyheter

Två segrar på Umåker och jättetalang på Solvalla!

12 augusti 2024
Umåker är igång med tävlingar igen efter sitt årliga sommaruppehåll. Under fredagskvällen kördes det bla Hot n Cold och det blev två segrar till Bodentravet. Sandra Eriksson hade en stålande vecka som inleddes med seger i uttagningsloppet till...

Fin kväll för Hemmalaget – Sandra mot SM!

6 augusti 2024
Bodentravet bjöd på ännu en härlig travkväll under sommarsolen. Hemmalaget var ordentligt på hugget och tog hem segern i sju av 11 lopp. Janita Luttunen tog hem tvååringspremiären, Sandra Eriksson försöket till Dam-SM och Roger Nilsson slog till...

Jeppekollen

5 augusti 2024
Här kommer Jeppekollen med tips till Bodentravets tävlingar måndag 5 augusti.   BUFFÈ I RESTAURANGEN! Wienerschnitzel, Ryggbiff, Klyftpotatis, Rödvinsås, Coleslaw, sallad mm. 225 kr

På gång

För närvarande är inga evenemang planerade.

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago