Hoppa till innehållet
2 juni 2024

Styrkedemonstration av Hemmalaget!

Det blev en härlig travkväll i strålande sol och med vassa prestationer från hemmatränarna som visade storform inför Midnattstravet 15 juni.

Sanna Eriksson var ”värst” och kunde räkna hem en trippelseger som kusk.  Med sin egentränade Global Bam Bautin blev det ett offensift upplägg och Sandra synade positionen utvändigt om ledaren i ett tidigt skede av loppet. Runt slutsvängen försvann Global Bam Bautin ifrån konkurrenterna till en solklar seger med ”tussarna” kvar. V75 nästa!

Global Bam Bautin

 

Sandra fick dessutom segerdefilera med ”Kolle” Gustafssons fyraårssto Slave to Queen Cal som dansade undan på lätta ben från ledningen samt Benka Källsenius Inge B Svärlig som var tuffast trots ett lopp utvändigt ledaren.

Slave To Queen Cal

 

Inge B Svärlig

 

Även Stall Hanna Olofsson visade fin form inför V75 på hemmaplan och slog till med en dubbelseger av det mer imponerade slaget. Treåriga jättelöftet Coin Boy L.A. höll sig i skinnet efter två raka galoppmisslyckanden och kunde ta över ledningen efter 500 meter.  Efter ett lugnt första varv blev det en rasande snabb avslutning till en klar seger. Spets och slut var segerreceptet med Henessi Walk som dessutom svarade för en prydlig rekordsänkning när han kom i mål på 1.11,2/1640a med tussarna kvar.

Coin Boy L.A.

 

Henessi Walk

Spets och slut var det även receptet för Ulf Ohlsson och Summit By Proxy som höjt sig till i år. Såg ut att få problem att bärga segern in på upploppet men kämpade storstilat upploppet ner och höll huvudet först.

Summit By Proxy

Kvällen inleddes med att Roger Nilsson serverade kapable men lite struliga Engine Kronos ett fint lopp i rygg på ledaren och när upploppet kom tog man sig helavägen ikapp och förbi precis på mållinjen. Äger gör Stall Zet som vi såklart hoppas få se på plats 15 juni.

 

 

Engine Kronos

 

Jens Nilsson avslutade kvällen med sin Kihi Kihi Boko som kördes till ledningen efter 500 meter för att hålla den in i mål i sin comeback efter lång vila.

Kihi Kihi Boko

 


Fler nyheter

Jeppekollen

29 augusti 2024
Här kommer Jeppekollen med tips till tävlingarna fredag 30 augusti. Första start är 18:00 och vi har en fullspäckad kväll att se fram emot.   

Program 30 augusti

26 augusti 2024
Varmt välkomna till Bodentravet fredag 30 augusti 11 spännande lopp med start 18.00! Fullbokat i Panoramarestaurangen, men det går utmärkt att sitta i Spiltan, eller varför inte besöka Totogrillen! Program 30 augusti

Två segrar i Skellefteå!

25 augusti 2024
Det var minst sagt blöta förhållanden när Skellefteåtravet körde breddlopp under söndagen.  Robin Björk och Tilda Wahlberg kunde dock dra på smilbanden och åka hem till Norrbottens med varsin seger. Tilda Wahlberg spräckte årets segernolla genom...

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago