Hoppa till innehållet
22 september 2023

Fina lunchframgångar i Skellefteå!

Skelllefteåtravet körde lunchtrav i höstrusket och där kunde vi notera tre Bodensegrar samt en dubbel för Krister Söderholm!

Kari Alapekkala laddade framåt från start och fick en tung inledningen med Paavo Koivurovas Helan. Efter 700 meter i spåren kunde tillslut Alapekkala ta över ledingen och drog på i ett jämt tempo för att sedan lämna konkurrenterna på efterkälke runt slutsvängen och glida undan till en enkel seger.

Lars Marklunds kallblod Nygaard Solan har visat form på slutet. Den här gången räckte det ända fram till segern efter att Ove A Lindqvist blivit av med ryggen dryga varvet från mål och var tvungen att göra jobbet själv som första häst i andra spår. Mitt i slutsvängen galopperade ledaren som var under press och Nygaards Solan brisade undan till seger upploppet ner till glatt vinnarodds.

Fler kallblodsframgångar blev det när Linda Holmgren kunde ta sin andra raka seger med Armas Turmalina. Från bakspår och tillägg laddade jobbade sig Armas Turmalina fram genom fältet och kunde ta över ledningen 1300 meter från mål och drog sedan undan i ett par längders ledning. Några konkurrenter kunde inte nära sig och segern blev smått överlägsen.

Krister Söderholm hade en bra dag på jobbet och tog en dubbelseger som kusk genom att vinna med Re Express som spårade runt om i treåringsloppet samt Tasmanian Devil spurtade ner samtliga från tredjepar utvändigt.


Fler nyheter

Två segrar på Umåker och jättetalang på Solvalla!

12 augusti 2024
Umåker är igång med tävlingar igen efter sitt årliga sommaruppehåll. Under fredagskvällen kördes det bla Hot n Cold och det blev två segrar till Bodentravet. Sandra Eriksson hade en stålande vecka som inleddes med seger i uttagningsloppet till...

Succéhelg för Bodenhästarna!

7 augusti 2024
Det blev en minst sagt succéartad helg för Bodenhästarna under helgens tävlingar i Finland, Norge och på Dannero! Bodentravets närmaste granne i öster är Laivakangas travbana strax utanför Torneå som i lördags hade sin största tävlingsdag för året...

Fin kväll för Hemmalaget – Sandra mot SM!

6 augusti 2024
Bodentravet bjöd på ännu en härlig travkväll under sommarsolen. Hemmalaget var ordentligt på hugget och tog hem segern i sju av 11 lopp. Janita Luttunen tog hem tvååringspremiären, Sandra Eriksson försöket till Dam-SM och Roger Nilsson slog till...

På gång

För närvarande är inga evenemang planerade.

ERBJUDANDE

Fina erbjudanden och paket för dig som vill besöka oss

BODENTRAVET

Event för partners

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering.

By Formsmedjan. Powered by Yago